KAYSERİ / TALAS - Yaman Dede Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuzdan Yeni Bir E-Twinning Projesi: Digital Obesity

Okulumuz matematik öğretmeni Özden Bahtiyari ve 10. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir ekip ile Digital Obesity projesi başlatmıştır.

Projenin amacı;

14.02.2024 tarihinde okulumuzun da içinde bulunduğu sekiz farklı partner okulun ve Polonya’dan Özel Teknik Okul’un iş birliğiyle “Digital Obesity” isimli eTwinning projemizin ilk öğretmen toplantısını  zoom platformu üzerinden yaptık. Sezai Karakoç Anadolu Lisesi Felsefe Öğretmeni Nebile Esra Çorak’ın kuruculuğunu üstlendiği projede, Sosyal medya ve dijital araçların kontrolsüz kullanımının gerçek hayattaki ilişkilerden kopmaya, sosyal izolasyona, anlamlı ve gerçek bir hayat yaşayamamaya neden olduğunu öğrencilerimize göstermeyi hedeflemekteyiz.

Bunun yanında öğrencilerimizin farklı okullardaki öğrenciler ile tanışarak sosyal olarak gelişim sağlamalarını, yabancı dil gelişimlerine katkı sağlamayı farklı okullardaki öğretmenleri bir araya getirerek öğrenciler ile ortak etkinlikler yapmayı, öğrencilerimizin Web 2.0 araçlarını etkin kullanmalarını amaçlıyoruz.

27-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 09:51 - Görüntülenme: 78